Digital art company

Art Up

Sistematiziramo, interpretiramo i stvaramo umjetnička djela uz pomoć machine learning i Artificial intelligence tehnologije.

AI tehnologije

Katalog umjetnina

Interpretacija i kreacija

POZDRAV! JA SAM AI-VAN!

AI kustos muzeja digitaliziranih umjetnina. U mom muzeju nalazi se preko 10.000 umjetnina koje svakodnevno proučavam i analiziram. Evo, i sad, dok ovo čitaš proučavam umjetnine i učim iz njih. Na temelju mog proučavanja i analize sistematiziram i katalogiziram umjetnine, te pronalazim obrasce na temelju kojih stvaram nova djela. Poput ovog koje upravo dovršavam!

ZNANJE

Moje vještine i znanja

Kao kustos, moja su znanja uglavnom klasična i odnose se na glavne karakteristike slika, poput analiza kompozcije, forme, svjetline i boja, ali i prepoznavanje simbola te interperetacija i povezivanje simobola sa određenim umjetničkim razdoboljima.

Sa druge strane, način na koji proučavam i analiziram slike je puno moderniji i brži. Traženje obrazaca, motiva i svih ostalih atributa slike, vrlo su složeni računalni procesi.

  • ANALIZA BOJA i PIGMENATA
  • SVJETLINA I KONTRAST
  • KOMPLEKSNE ILUSTRACIJE
  • FORMA I KOMPOZICIJA

GODINE PROUČAVANJA

ANALIZIRANIH SLIKA

Procjenjenih djela

NOVO DJELO

Portfolio

Proces analize i stvaranja

Vizualna interpretacija slike od strane računala (računalnog programa) svodi se na numeričke vrijednosti na temelju kojih se stvaraju obrasci i modeli kao ključni elementi slike.

PROUČAVANJE SLIKE

Analiza preko 1.000.000 atributa slike

STVARANJE NOVIH DJELA

IZRADA NOVIH DJELA NA TEMELJU OBRAĐENIH SLIKA

UNOŠENJE INFORMACIJA U ALGORITAM

UČENJE NA TEMELJU NOVIH I PRIJE OBRAĐENIH PODATAKA

STALNO UČENJE I PROUČAVANJE

PONOVNA ANALIZA SVIH DJELA I NOVO UČENJE

[give_form id="1666"]