Mirjana Fijolić

Organizator

Mirjana Fijolić
Mobitel
+385 98 708 995
Email
[email protected]
Web stranica
http://www.mojbiz.com

Drugi organizatori

Stablo Znanja
Stablo Znanja
Mobitel
091 7964 073
Email
[email protected]
Web stranica
https://stabloznanja.com

Location

Stablo Znanja
Kategorija
QR Code

Datum

08 Svib 2018

Vrijeme

17:00 - 19:00

Admission fee

Slobodan ulaz

Pokrenuti svoj posao je lako – dođite i doznajte kako!

Dođite i doznajte konkretne korake koje osoba treba poduzeti prilikom započinjanja svojeg posla! Započeti i voditi svoj posao nije tako komplicirano kako neki smatraju, a u utorak 8.5. ćemo potpuno razotkriti sve iluzije o tome kako je poduzetništvo rezervirano samo za pojedince. Svi mogu biti poduzetni, a mnogi od naših strahova o tome nisu realni. Stoga ćemo govoriti o tome i prebroditi strah od neuspjeha.

Predavanje će održati Mirjana Fijolić, edukatorica i poslovna savjetnica za poduzetnike. Urednica je i vlasnica portala za poduzetnike početnike www.mojbiz.com.

Voditeljica nekoliko poduzetničkih edukacijskih programa, mentorica i trenerica na projektima edukacije poduzetnika početnika, nezaposlenih osoba, branitelja poduzetnika, žena poduzetnica, studenata i startupa.
Predaje na Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci (izabrana je u nastavno zvanje predavača) i nositeljica je dva kolegija Menadžment malih i srednji poduzeća i Osnove poslovne organizacije, mentorira studente na praksi i u poduzetničkom kampu, predaje studentima koji su na razmjeni u okviru Erasmus programa.

Specijalizirala se za prodaju i treninge prodajnih vještina, poslovnog marketinga, komunikacija, prezentacijskih vještina, upravljanja organizacijom.

Školovala se u Zagrebu, Londonu i SAD-u. Dodatno se školovala na London School of Economics u Velikoj Britaniji, a magistrirala marketinški menadžment na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Profesionalno iskustvo stekla je radeći kao stručnjakinja za odnose s javnošću (Svjetska banka), marketing, prodaju, novinarka na televiziji, radiju i novinama. Sudjelovala je u razvoju startupa kroz rad u tehnološkim parkovima i razvojnim agencijama, ali i kao mentorica na natjecanjima.

Promovira žensko poduzetništvo organizacijom i moderiranjem okruglih stolova na temu žene inovatori i žene poduzentice. Svakodnevno obrađuje poduzetničke teme, pomaže i gradi mrežu informacija koje će koristiti poduzetnicima.

Napiši odgovor